Halep, meci inedit pe final de an: Va juca împotriva unui bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dustin Brown
Dustin Brown

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) s-a retras de la ultimul turneu WTA în care a participat, cel de la Linz, invocând motive medicale. Acum însă, s-a refăcut şi chiar va mai juca înainte de startul oficial al următorului sezon.

Simona Halep a fost invitată în Johannesburg (Africa de Sud), acolo unde va participa la un turneu demonstrativ stelar despre care „Adevărul“ a scris aici.

Dacă, ieri, se ştia că line-up evenimentului include nume mari, precum Venus Williams, Martina Hingis sau Simona Halep, astăzi, pe pagina de Facebook a întrecerii a apărut componenţa grupelor. 

Grupa A

Venus Williams (312 WTA)

Iga Swiatek (9 WTA)

Martina Hingis

Khololwam Montsi (780 ATP)

Grupa B

Simona Halep (20 WTA

Sloane Stephens (64 WTA)

Zoe/Isabella Kruger (696 WTA)

Dustin Brown (338 ATP)

Plasarea unui jucător de tenis în fiecare serie are legătură cu faptul că „Africa Cares Tennis“ e o întrecere organizată pentru promovarea sportului-alb în Africa de Sud, dar şi combaterea violenţei pe bază de gen.

Dustin Brown, cu care Halep se va duela la Johannesburg, e un jucător neamţ de 36 de ani, de 1,96 de metri înălţime / 78kg. El a jucat extrem de puţin în ultimii ani, după ce, în octombrie 2016, a atins locul 64 ATP, aceasta fiind cea mai bună clasare din cariera sa de până acum. În ultimele două stagiuni, Brown a avut un total de 24 de meciuri în circuitul masculin: 5 victorii - 9 înfrângeri în 2020 şi 3 victorii - 7 înfrângeri în 2021. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite