Halep, lăudată de Mats Wilander, după victoria cu Giorgi! De ce spune că românca va fi greu de învins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep

Revenită pe teren după mai multe probleme medicale, Simona a făcut un prim meci excelent la US Open şi s-a calificat în turul secund al ultimului turneu de Grand Slam al anului.

Românca de pe locul 13 WTA a trecut în runda inaugurală de jucătoarea italiană Camila Giorgi, locul 36 WTA, scor 6-4, 7-6 (3), iar jocul ei l-a impresionat pe Mats Wilander, expertul Eurosport, televiziunea care transmite turneul în România. 

"Simona Halep e greu de învins. Nu am mai văzut-o servind aşa. La 4-3 în primul set am devenit foarte atent. Aruncă mingea mai puţin şi e mai constantă. Poate servi slice mai bine. E util. Încearcă să obţină puncte mai uşoare, poate şi din cauza accidentărilor din ultima vreme. Serviciul este cea mai importantă lovitură pentru Simona de acum înainte, pentru a face faţă jucătoarelor puternice din circuit. Având în vedere accidentările prin care a trecut şi puţinele meciuri jucate, nu am nicio idee cât de mult poate avansa în turneu, însă a jucat foarte bine în turul întâi. A făcut un meci grozav contra unei adversare foarte bune. Aş crede că este uşurată că a câştigat.", a spus Wilander, pentru Eurosport.

În partida de luni seara, Simona a servit 6 aşi şi a câştigat 83% din mingile jucate cu prima minge. 

În turul II de la US Open, miercuri, Halep o va înfrunta pe Kristina Kucova (111 WTA). Cele două se vor întâlni, în premieră, în circuitul WTA. În turul I, Kucova, venind din calificări, a trecut de Ann Li (SUA, 21 de ani, 69 WTA), scor 7-5, 6-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite