Halep la US Open 2017: Sunt tristă că am pierdut, dar am dat tot ce am putut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Guliver / Getty Images /Clive Brunskill
FOTO Guliver / Getty Images /Clive Brunskill

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a declarat că a dat tot ce a putut în meciul cu Maria Şarapova, locul 146 WTA, fostă numărul 1 mondial, pierdut în primul tur la US Open, informează wtatennis.com.

“Sunt tristă că am pierdut. Dar cred că am dat totul. Ea a fost mai bună. A servit mai bine astăzi. Serviciul meu a fost foarte slab astăzi. A fost foarte, foarte greu, nu ca un meci din primele tururi. Dar asta a fost tragerea, nu pot spune nimic mai mult, asta este. Este vorba de noroc, iar pentru primul a fost un meci greu. Dar totuşi cred că am jucat bine, iar ea a jucat foarte bine. A fost un meci bun. Eu nu am fost în meci, nu ştiu de ce. Poate pentru că era seară. Mereu e altceva. Nu m-am antrenat seara. Dar acestea sunt scuze. Cred că este o victorie mare pentru Maria, a fost departe de teren atâtea luni, acum revine, simte că poate juca bine şi este foarte fericită”, a afirmat Halep după meci.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3, de rusoaica Maria Şarapova, locul 146 WTA, fostă numărul 1 mondial, beneficiară a unui wild card, în manşa I a US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Prezenţa în prmul tur la US Open este recompensată cu 50.000 de dolari şi cu zece puncte WTA.

La ediţia trecută a US Open, Simona Halep a ajuns până în sferturi, când a fost eliminată de Serena Williams, cu 6-2, 4-6, 6-3. Cea mai bună performanţă a jucătoarei române la US Open este calificarea în semfiale, în 2015.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite