Halep încântă lumea tenisului: „Simona a fost formidabilă în acest an!“. Ce au remarcat specialiştii despre liderul WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă n-a jucat, deocamdată, decât un singur meci la Indian Wells, românca le-a lăsat o impresie excelentă celor care au văzut-o în acţiune.

Simona Halep va juca, în noaptea de duminică spre luni, în turul III de la Indian Wells, iar la ce arătat constănţeanca în confruntarea cu Kristyna Pliskova (77 WTA), victoria cu Caroline Dolehide (165 WTA) ar trebui să fie un rezultat normal.

Prestaţia liderului WTA în meciul ei de debut i-a impresionat şi pe cei de la site-ul livetennis.com. Potrivit Digi Sport, sursa citată a remarcat că Halep joacă încântător în 2018.

Ce au scris?

*Halep are un bilanţ de 15-1 în acest început de an şi traversează, probabil, cea mai bună serie pozitivă a carierei sale. 

*După un final de sezon 2017 dificil, Halep a fost formidabilă în acest an. Românca pare să fi revenit la cel mai bun nivel fizic după accidentarea de la picior.

*Simona Halep a câştigat cel mai important titlu al carierei la Indian Wells, în 2015, şi a jucat cel mai bun tenis al carierei în ultimele cinci luni, dar poate românca să obţină al doilea titlu în deşertul californian?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite