Halep, în mare formă la revenirea în ţară: de ce nu s-a dus la Doha şi cum de a rămas fără trofeul cucerit la Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a doua oară în 2015, Simona n-a putut participa la două turnee consecutive, însă acest lucru nu i-a afectat starea de spirit.

Simona Halep a renunţat la turneul de la Doha, după ce l-a câştigat pe cel de la Dubai. Constănţeanca de 23 de ani procedase la fel şi luna trecută: a triumfat la Shenzhen, după care n-a mai intrat pe teren la Sydney, înainte de Australian Open. 

„Adevărul“ a explicat care e strategia Simonei în spatele acestor decizii, iar ocupanta locului 3 în lume a confirmat că, într-adevăr, a sacrificat participarea la Doha astfel încât să fie în formă la un turneu mai bine cotat, cel de la Indian Wells (9-22 martie).

„Mă fac bine până atunci“

„Nu pot să spun acum cât de gravă e accidentarea pentru că n-am analizele necesare. Dar e o accidentare destul de dificilă pentru că e la coastă şi n-am mai avut niciodată până acum. Va trebui să mă odihnesc şi să mă pregătesc cât de bine pot pentru următorul turneu. Cred că voi juca la Indian Wells. Cred că mă voi face bine până atunci“, a afirmat Halep la Digi Sport, la sosirea în ţară.

„Trofeul a rămas la club“

Simona a explicat că, în ciuda victoriei de la Dubai, jocul ei mai are nevoie de îmbunătăţiri.

„Sunt momente grele în timpul unui meci. A fost şi pentru mine unul atunci când am dat două duble (n.r. - în finală), dar se mai întâmplă. Cu experienţă sper să nu se mai întâmple. A fost şi un meci greu. Ea (n.r. - Karolina Pliskova) e o jucătoare puternică. Dar am stat acolo şi am luptat până la sfârşit. Trofeul avea vreo cinci kilograme, era destul de greu, dar nu l-am primit pentru că rămâne la club“, a explicat constănţeanca de 23 de ani.

I-a plăcut pe cămilă

Dincolo de rezultatul obţinut în Emirate, Halep a fost impresionată şi de oraşul care a găzduit turneul.

„Sunt foarte mulţumită de ce am făcut acolo la Dubai. E un titlu foarte important pentru mine. E o bucurie, sper să nu mă opresc aici şi să câştig cât mai multe. A fost foarte plăcut la Dubai, am fost aşteptată cu flori de directorul turneului. Am avut o maşină specială, a fost deosebit. Cu siguranţă, mă voi întoarce cu mare drag acolo. Plimbarea cu cămila a fost interesantă. La început mi-a fost un pic frică, dar după aceea m-am obişnuit şi chiar mi-a plăcut“, a spus ocupanta locului 3 în ierarhia mondială.

Şi eu am fost foarte supărată şi tristă că n-am putut să joc la Doha. Practic, acolo am început să câştig, să fac rezultate la turnee mari. A însemnat foarte mult acel turneu pentru mine şi mi-a părut rău că nu am putut să joc. Dar se întâmplă. Simona Halep   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite