Halep, imagini încântătoare din California: Cine o antrenează după plecarea lui Cahill FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Fără vreun meci jucat în circuitul WTA de la 5 septembrie, de când a părăsit US Open în optimi, „Simo“ are mult de lucru, dacă vrea să-şi îmbunătăţească locul din clasament. Şi e conştientă de această situaţie.

Simona Halep (30 de ani) ocupă cel mai slab loc pe care l-a avut din 2013 încoace în ierarhie WTA, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Tocmai de aceea, participarea Simonei la Indian Wells (4-17 octombrie), unde astăzi încep calificările, e crucială, dacă românca vrea să revină în elita tenisului feminin. Iar Halep poate fi optimistă, în condiţiile în care, în mod tradiţional, s-a descurcat bine în California. De altfel, în 2015, „Simo“ a luat chiar titlul, la Indian Wells, după o finală cu Jelena Jankovici: 2-6, 7-5, 6-4. 

Până vom vedea dacă Halep va fi capabilă de a repeta performanţa de acum şase ani, ne putem da seamă că ea se simte foarte bine, în aceste zile, în SUA. După despărţirea de Darren Cahill, Halep l-a luat pe Adrian Marcu, noul ei antrenor, în SUA, lăsându-l pe Daniel Dobre, celălalt antrenor, în ţară. Probabil, şi pe viitor, cei doi o vor însoţi alternativ pe constănţeaca de 30 de ani.

La Indian Wells, Simona s-a intersectat şi cu Gabriela Ruse, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos. Ruse îşi va începe parcursul din calificări, începând de marţi, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Indian

   

Indian
Indian
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite