Halep, depăşită de Svitolina şi de Kvitova: Cum a ratat Simona o performanţă extraordinară în acest debut de sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a urcat, din nou, pe primul loc WTA, însă din cauza problemelor medicale n-a reuşit să-şi valorifice la maximum forma fabuloasă din 2018.

Simona Halep are deja un titlu câştigat în acest an, cel pe care l-a cucerit la Shenzhen. Totuşi, bilanţul româncei putea fi unic în circuitul feminin!

Asta deoarece, constănţeanca de 26 de ani a jucat şi finala de la Australian Open, după care a obţinut o calificare în semifinalele turneului de la Doha. La Melbourne, a cedat, epuizată fiind fizic, în duelul cu Wozniacki, iar în Qatar n-a mai apucat să se dueleze cu Muguruza, anunţându-şi retragerea din cauza unei accidentări.

Fără aceste probleme medicale, Simona ar fi putut avea deja trei trofee în 2018! Aşa însă, Halep face parte din clubul jucătoarelor care au câte un turneu câştigat: Caroline Wozniacki, Simona Halep, Timea Babos, Elise Mertens, Angie Kerber şi Julia Goerges.

Cel mai bine în acest sezon stau Elina Svitolina şi Petra Kvitova. Fiecare dintre ele s-a impus deja în două turnee. Prima a câştigat la Dubai şi la Brisbane, în timp ce Kvitova a devenit campioană la St. Petersburg şi la Doha.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite