Halep debutează la noapte în noul sezon: De la ce ora va juca Simona şi cum ar putea arăta traseul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a avut o pregătire destul de bună, fiind ferită de accidentări. FOTO: EPA-EFE
Simona Halep a avut o pregătire destul de bună, fiind ferită de accidentări. FOTO: EPA-EFE

La 72 de zile după ultimul ei meci în 2019, Simona Halep (3 WTA) va reveni pe terenul de tenis în turneul care ar trebui să o pregătească pentru Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie).

Cum absenţa Biancăi Andreescu de la Australian Open e o certitudine, iubitorii tenisului din România vor urmări cu mai mare atenţie parcursul Simonei Halep, o jucătoare capabilă de a câştiga trofeul. 

De altfel, în ultimele două sezoane, „Simo“ a avut rezultate destul de bune la Australian Open, atingând optimile în 2019 şi jucând chiar finala în 2018.

Până la primul Grand Slam al anului însă, constănţeanca de 28 de ani va reveni pe teren, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3 dimineaţă. Pentru a avea cât mai multe partide în picioare înainte de Australian Open, Halep s-a înscris şi în proba de dublu la Adelaide, alături de Raluca Olaru. Româncele vor evolua în turul I cu perechea formată din Kveta Peschke şi Demi Schuurs (Cehia / Olanda), favoritele numărul 2 ale competiţiei.

În proba de simplu, Halep va juca direct în turul II, marţi sau miercuri, în funcţie de programul pe care îl vor stabili organizatorii competiţiei. Simona va întâlni învingătoarea duelului Tomljanovici – Putintseva. 

Prima a acces direct pe tabloul principal, în timp ce Putintseva a venit din calificări. În duelurile cu australianca de 26 de ani, Halep are două victorii în două partide. Cu Putintseva (25 de ani), Simona nu s-a intersectat niciodată în circuitul WTA.

Cum ar putea arăta traseul Simonei Halep în proba de simplu, la Adelaide

Turul I: Bye

Turul II: Tomljanovici (54 WTA) / Putintseva (32 WTA)

Sferturi: Sabalenka (11 WTA) / Hsieh (33 WTA) / Strycova (31 WTA)

Semifinale: Bertens (9 WTA) / Sakkari (23 WTA) / Vekici (20 WTA) / Kerber (18 WTA)

Finala: Barty (1 WTA) / Vondrousova (16 WTA) / Bencic (8 WTA) / Kenin (14 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite