Halep, compătimită de marea ei rivală: Ce a spus Caroline Wozniacki despre accidentarea Simonei şi locul 1 mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki

Simona Halep (2 WTA) şi-a agravat problemele medicale cu care s-a ales la Melbourne şi a fost nevoită să se retragă de la Qatar Total Open, înaintea semifinalei cu Garbine Muguruza (4 WTA). Drept urmare, românca a ratat şansa de a reveni, începând de luni, pe primul loc WTA.

Simona Halep n-a putut fi învinsă pe teren, dar a fost doborâtă de durere! Dacă la Australian Open a strâns din dinţi şi, cu glezna umflată, a avansat până în ultimul act, de această dată, la Doha, constănţeanca a cedat înainte de semifinale.

A doua jucătoare a lumii a ratat astfel şi şansa de a reveni pe primul loc mondial, poziţie pe care a ocupat-o, timp de 16 săptămâni la rând, între 9 octombrie 2017 şi 29 ianuarie 2018. Halep ar fi redevenit lider mondial şi după abandonul de la Doha, dacă Wozniacki (1 WTA) ar fi pierdut, în sferturi, cu Angelique Kerber (9 WTA). Daneza de 27 de ani a învins însă după un meci fantastic despre care „Adevărul“ a scris aici.

Campioana de la Australian Open a compătimit-o pe Simona Halep în momentul în care a fost informată că românca s-a retras de la turneu. Potrivit prosport.ro, Wozniacki i-a urat Simonei să se facă bine cât mai repede pentru a reveni pe teren.

Ce a spus?

 *Sincer, îmi pare foarte rău pentru ea, Simona s-a mişcat bine şi sper să-şi revină cât de curând.

*Am fost şi puţin norocoasă în meciul cu Kerber, am jucat şi foarte bine punctele norocoase.

*Scopul e să mă bucur de tenis, să rămân sănătoasă.

*Locul 1 a fost un lucru uriaş pentru mine, dar acum nu mă mai gândesc la acest lucru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite