Halep a schimbat viaţa unei rivale: Konta a vorbit despre cum e tratată de când a eliminat-o pe Simona la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul fantastic de la All-England Club a avut un efect asupra ambelor combatante. Românca a ratat şansa de a urca pe locul 1 mondial, în timp ce britanica a câştigat un capital uriaş de notorietate.

Johanna Konta n-a mai realizat nimic, după ce a învins-o pe Simona Halep la Wimbledon, fiind învinsă, în semifinale, de Venus Williams.

Chiar şi aşa, parcursul de la All-England Club i-a adus o urcare de trei poziţii în ierarhia mondială, de pe 7 pe 4. În plus, Konta a devenit mult mai cunoscută în ochii fanilor, fiind prima britanică ajunsă în semifinalele de la Wimbledon după aproape 40 de ani.

„Pentru mine, e un mare compliment că partida cu Simona a fost urmărită de peste şapte milioane de oameni şi un lucru extraordinar pentru tenis. E important că atât de mulţi oameni au trăit alături de mine meciul cu Simona. După acel meci, am observat cu siguranţă că sunt recunoscută mult mai des pe stradă şi tot timpul e ceva pozitiv. Oamenii mi-au spus doar lucruri pozitive şi m-au felicitat, spunându-mi că sunt un model pentru copiii lor“, a declarat Konta, potrivit Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite