Halep dă de o americancă la Madrid: A bătut-o mereu, iar testul adevărat pentru Simona vine în sferturi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cori Gauff, amintiri neplăcute din meciurile precedente cu adversara ei din România
Cori Gauff, amintiri neplăcute din meciurile precedente cu adversara ei din România

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA), de acum favorita principală la Madrid Open, va reveni pe teren, luni, organizatorii urmând să stabilească doar ora meciului din optimi.

Simona Halep are drum deschis spre fazele superioare ale turneului de la Madrid! Pe lângă faptul că mai multe favorite de pe partea ei de tablou au părăsit deja competiţia, Simona şi-a şi făcut treaba excelent pe teren!

După două victorii clare, cu Zhang (40 WTA) şi Badosa (2 WTA), fără set pierdut, constănţeanca dă acum de o americancă-minune, de 18 ani, care are deja câteva sezoane în circuitul feminin. Vorbim despre Cori Gauff (16 WTA). În turul II de la Madrid, aceasta trecut după un meci extrem de disputat de Yulia Putintseva (44 WTA), scor 6-1, 2-6, 6-4.

De-a lungul timpului, Halep şi Gauff s-au întâlnit de două ori, dar niciodată pe zgură, suprafaţă pe care se joacă la Madrid. Iată precedentele partide dintre cele două:

*2022 (Indian Wells, hard): 6-3, 6-4 Halep

*2019 (Wimbledon, iarbă): 6-3, 6-3 Halep

De remarcat că, de câte ori a dat de Gauff, Simona a avut rezultate bune în turneele respective! La Indian Wells, a atins semifinalele, iar la Wimbledon a luat trofeul!

Meciul Halep – Gauff din optimile Madrid Open va avea loc, luni, ora urmând a fi anunţată de organizatori. Digi Sport 2 transmite turneul de la Madrid.

În sferturi, învingătoarea meciului Halep – Gauff se va intersecta cu jucătoarea care se va impune în confruntarea Jabeur (10 WTA) – Bencic (13 WTA).

12 victorii şi 8 înfrângeri are Cori Gauff în acest sezon.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite