Halep a rămas cu gura căscată: Ce a declarat Simona despre adversara ei de astăzi de la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep joacă, astăzi (ora 16.00, Eurosport, Pro TV), a patra ei finală de Grand Slam, după French Open (2014, 2017) şi Australian Open (2018).

Simona Halep e gata să scrie istorie astăzi, urmând a deveni, în cazul unui triumf cu Sloane Stephens (10 WTA), doar a doua jucătoare de tenis din istoria României cu un trofeu de Grand Slam în palmares la simplu. Precedentul a fost luat chiar de managerul Simonei, Virginia Ruzici, acum 40 de ani, tot la French Open.

Prezentă la conferinţa de presă la care a asistat la Paris şi trimisul propsport.ro, Simona Halep a prefaţat dueul de astăzi cu Sloane Stephens.

Ce a spus Halep?

*Ce s-a schimbat faţă de finala din 2017: Nu s-a schimbat nimic, încă joc tenis, încă muncesc în fiecare zi. Poate că zâmbesc mai mult (n.r. – faţă de sezonul trecut).

*Cum ar arăta vremea perfectă: Să fie oricum, dar să nu plouă (n.r. - râde). Suporterii vor fi acolo, mă bucur să-i văd şi mă bucur că am şansa să joc această finală pe Chatrier.

*Despre ce a îmbunătăţit: Am mai multă experienţă, sunt mai relaxată într-o astfel de situaţie. Dar nu se ştie niciodată, mereu e diferit, încerc să joc cel mai bun tenis. Mă simt bine în această poziţie şi sper ca mâine să fie diferit faţă de celelalte finale. Încerc doar să fiu concentrată pe meci şi nu pe ceea ce se întâmplă în arenă, dar mereu, când aplaudă sau mă încurajează, e drăguţ.

*Descriere într-un singur cuvânt: Fericită! Fericită că sunt aici. Sunt destul de constantă pe zgură, aici ating cel mai bun nivel, am amintiri plăcute şi la juniori. Sunt mai multe lucruri care mă fac să mă simt bine pe teren.

*Despre Stephens: A fost uimitor ce a făcut ea anul trecut. Fără să joace 9-11 luni a revenit şi a câştigat un Grand Slam, aşa că e uimitor. Ştiu că e o jucătoate uimitoare, e puternică şi mâine voi înfrunta o adversară care joacă la fel ca adversara din semifinală (n.r. – Garbien Muguruza). Ştiu ce trebuie să joc, dar acum e diferit. E uimitoare, mai ales prin ce a făcut la US Open.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite