Halep a forţat mâna televiziunilor din România: pe ce posturi poate fi urmărită începând de joi până în februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele două meciuri disputate de jucătoarea numărul 3 din lume n-au fost televizate în ţară, ceea ce i-a indignat pe fanii sportului alb. Începând de mâine însă, turneul de la Shenzhen va fi transmis, în direct, în România.

Simona Halep a ajuns deja în sferturile primului turneu la care a participat în 2015, însă victoriile obţinute în partidele cu Annika Beck şi cu Natalia Vikhlyantseva n-au putut fi văzute la televizor de publicul din România.

Această situaţie i-a supărat pe suporterii Simonei, care au fost nevoiţi să urmărească livetext-urile făcute de diferite site-uri pentru a fi la curent cu evoluţiile lui Halep. Începând de joi însă, iubitorii tenisului vor avea ocazia să o vadă pe Simona la televizor.

Digi Sport a cumpărat drepturile pentru turneul de la Shenzhen şi va transmite, mâine, meciul pe care Halep îl va disputa în compania Aleksandrei Krunici (numărul 84 WTA). Partida va începe nu înainte de ora 07.30, ora României, în funcţie de restul confruntărilor de la Shenzhen.

Următoarele două turnee: Digi Sport şi Eurosport

Tot Digi Sport va transmite în România şi următorul turneu la care va participa Simona Halep, la Sydney, între 11 şi 16 ianuarie.

Apoi, românii vor putea urmări evoluţia Simonei în primul Grand Slam al anului, Australian Open (19 ianuarie – 1 februarie) pe Eurosport şi pe Eurosport 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite