Hagi, moment de uluială după Farul – Sheriff: Ce i-a zis reporterul l-a surprins neplăcut VIDEO

0
Publicat:

Gheorghe Hagi a declarat, miercuri seara, după victoria cu 1-0 cu Sheriff Tiraspol, din manşa întâi a primului tur preliminar al Ligii Campionilor, că adversarii au avut noroc pentru că ţinând cont de numărul ocaziilor meciul ar fi trebuit să se încheie cu scorul de 3-0.

"Trebuia să avem 2-0 în minutul 10. Ei au avut noroc, nu noi. Ei au dat două pase între linii şi au mai avut încă o fază pe o greşeală de-a noastră. Singura lor ocazie clară a fost pe final, noi le-am avut pe cele foarte clare. Trebuia să se termine 3-0, dar e doar 1-0. E bine însă că am marcat şi nu am luat gol", a afirmat tehnicianul la postul Digi Sport.

Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța
Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța

"Ştiam că avem în faţă un adversar cu mai multă experienţă ca noi, cu titluri naţionale şi cu meciuri în Europa foarte bune în ultimii doi ani. Noi am avut problemele noastre de lot, însă am mizat pe omogenitatea echipei, pe jucătorii vechi, iar uşor-uşor prindem ritm şi începem să arătăm mai bine. Asta a fost situaţia începând devreme, unii au fost la loturi şi nu au avut minute, dar au dat ce au avut mai bun din ei. Mazilu de exemplu nu e în formă 100%, ca toţi ceilalţi care au fost la loturi. Dar e normal, pentru că au fost şi în vacanţă şi sunt cu noi la antrenamente doar de 10 zile. E important să revenim noi la ritmul şi intensitatea din sezonul trecut. Nu e uşor, dar o să încercăm să punem la punct lucrurile", a adăugat Hagi.

Va folosi o cu totul altă echipă în campionat

Antrenorul a subliniat că în meciul de sâmbătă cu FC Hermannstadt, din prima etapă a Superligii, îi va menaja pe toţi jucătorii care au evoluat în partida cu Sheriff Tiraspol.

"Cei care au jucat azi rămân la Constanţa şi mergem cu ceilalţi la Sibiu pentru meciul cu Hermannstadt. Am decis ca 11 jucători minimum să rămână la Constanţa. Vom merge să câştigăm cu ceilalţi la Sibiu, pentru că avem un lot bun cu 30 şi ceva de jucători. Aşa că eu cred că vom alcătui o echipă foarte bună care să lupte de la egal la egal cu Hermannstadt, o echipă foarte bună a campionatului", a explicat Gheorghe Hagi.

Urmează returul de foc de la Tiraspol

Farul Constanţa a obţinut o victorie importantă, 1-0 (0-0) cu Sheriff Tiraspol, miercuri seara, la Ovidiu, în manşa întâi din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Manşa secundă se va juca pe 18 iulie, la Tiraspol (ora 20.00).

Câştigătoarea dintre Farul Constanţa şi Sheriff Tiraspol va juca în al doilea preliminar al Ligii Campionilor cu învingătoarea din dubla care le opune pe Maccabi Haifa şi Hamrun Spartans (4-0 în prima manşă pentru israelieni, în deplasare).

Dacă Farul va fi eliminată de Sheriff din Liga Campionilor, campioana României va juca în turul secund preliminar al Europa Conference League cu învinsa dintre Urartu şi Zrinjski. Zrinjski Mostar (Bosnia) a câştigat în deplasare cu Urartu (Armenia), scor 1-0, în prima manşă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite