Hagi, făcut şah-mat: „A încasat-o!“. Reacţie dură după ce a refuzat postul de selecţioner

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

În calitate de patron al Farului Constanţa, fostul mare fotbalist se află în imposiblitatea de a ajunge în funcţia de selecţioner. Exact de această incompatiblitate s-a folosit şi Răzvan Burleanu pentru a da o mare lovitură de imagine.

Gheorghe Hagi (56 de ani) a tot urlat că nu e luat în calcul pentru postul de selecţioner, iar acum, când a fost oferat oficial, a fost nevoit să zică nu, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Iar refuzul fostului internaţional e interpretat drept o mare victorie pentru administraţia Burleanu. Pentru simplul motiv că actualul preşedinte FRF le-a închis gura celor care l-au acuzat că refuză să-l oferteze pe Hagi, pentru că acesta e un personaj incomod. Mai mult, Burleanu a provocat deja o mare ruptură în Generaţia de Aur, după cum „Adevărul“ a arătat aici.

Inclusiv Dumitru Dragomir, fostul preşşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, e de părere că Hagi a ieşit destul de şifonat, ca imagine, după ce a refuzat postul de selecţioner. Într-o intervenţie la Telekom Sport, Dragomir a remarcat că Răzvan Burleanu a fost extrem de abil, atunci când l-a ofertat pe Hagi, intuind ce va urma.

Ce a spus Dumitru Dragomir?

*A fost o strategie bine gândită a celor de la FRF să-l oferteze, mai ales în condiţiile în care ei ştiau foarte bine că Hagi nu va accepta această ofertă de a deveni selecţioner. Acolo (n.r. la federaţie) e cel care l-a <<lucrat>> pe cumnatul său (n.r. Aluzie la faptul că Răzvan Burleanu ar fi fost în spatele condamnării lui Gică Popescu în Dosarul Transferurilor).

*Hagi a răspuns invitaţiei, dar eu zic ca a încasat-o. Cei de la FRF l-au pus pe Hagi într-o postură nefavorabilă, cel puţin în ochii suporterilor. Eu cred că Hagi a acţionat bine răspunzând invitaţiei lui Burleanu. De acum însă, orice declaraţie a lui Hagi legată de echipa naţională sau legată de FRF ar putea fi taxată de presă după acest refuz.

*Cine i-a învăţat pe cei de la FRF să facă acest lucru, i-a învăţat foarte bine. A fost o strategie bine gândită şi se vede că le-a ieşit aşa cum şi-au dorit.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite