Grigoraş simte tăişul sabiei lui Damocles deasupra capului său: „Meciul cu Pandurii este decisiv pentru mine“. Paszkany vrea să facă revoluţie la CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcursul slab al CFR-ului cu Grigoraş pe banca tehnică le-a dat de gândit şefilor echipei ardelene, care i-au fixat tehnicianului un ultimatum. Dacă fosta campioană a României nu va câştiga meciul cu Pandurii, sunt şanse mici ca Grigoraş să mai rămână în Gruia.

Petre Grigoraş este cu bagajele făcute la Cluj. Deşi n-a fost instalat ca antrenor al CFR-ului decât de trei etape, tehnicianul are zilele numărate în Gruia. CFR a avut un parcurs extrem de modest de când Grigoraş a fost numit antrenor, reuşind să marcheze un singur gol în trei partide. 

Forma slabă arătată în aceste etape le-a dat de gândit şefilor CFR-ului, care au de gând să demită tehnicianul dacă echipa nu câştigă meciul cu Pandurii din etapa a 8-a a Ligii 1. Însuşi Grigoraş este conştient că disputa cu fosta sa echipă este crucială pentru viitorul său.

"Meciul cu Pandurii este decisiv atât pentru echipă, cât şi pentru mine. Avem nevoie de o victorie pentru a avea un moral bun, mai ales că jocul şi rezultatul cu Universitatea Cluj au dezămagit. Pandurii este favorită în acest meci. Cel mai probabil vor fi multe schimbari în primul 11, nu am găsit încă o formula de joc care să dea satisfacţie", a spus Grigoraş, conform digisport.ro.

Paszkany şi Mureşan s-au gândit deja la variantele de înlocuire pentru Grigoraş. Pe de-o parte, se doreşte readucerea lui Eugen Trică, însă, pe de altă parte, nu este exclusă nici posibilitatea ca un antrenor portughez să fie adus la CFR. Cert este că în această iarnă Paszkany vrea să facă schimbări în lotul echipei sale cu scopul declarat ca CFR să câştige la pas campionatul în sezonul 2014/2015.

În acest moment, echipa ardeleană se află pe locul 10 în clasament cu doar nouă puncte adunate după şapte etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite