Gnohere a intrat în istoria fotbalului românesc: Dinamo riscă o sancţiune aspră din cauza fostului ei jucător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harlem Gnohere

Harlem Gnohere (30 de ani) e peste cei mai mulţi străini care „aterizează“ an de an în România şi care contribuie la scăderea nivelului campionatului.

Pe lângă Florinel Coman, şi celălalt marcator al FCSB-ului şi-a câştigat locul în istoria derby-ului. 

Prin golul său de 1-0, în minutul 10, francezul de 30 de ani a devenit primul străin care a înscris în marele meci al Ligii I, atât pentru Dinamo, cât şi pentru FCSB. În trecut, doar românii  Ionel Dănciulescu, Denis Şerban, Cătălin Munteanu şi Andrei Cristea izbutiseră o performanţă similară. 

Din păcate, Gnohere a fost dezgustat, pe bună dreptate, de reacţia galeriei dinamoviste, după golul de 1-0. Fanii roş-albilor au scos sunete de maimuţă pentru a-l ironiza pe vârful de culoare, iar Dinamo riscă o sancţiune aspră, dacă arbitrul Ovidiu Haţegan a notat acest incident în raportul său de joc. 

„Nu e pentru prima oară. Şi anul trecut la fel au făcut. I-am spus arbitrului, e trist. Mai ales că am jucat pentru ei. Felul în care mă insultă e josnic. Prefer să-mu înjure familia, dar să nu facă sunete de maimuţă“, a comentat Gnohere la finalul partidei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite