VIDEO Derby superb, cu şase goluri, între FCSB şi Dinamo. Totul s-a decis în minutul 89

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB şi Dinamo s-au întâlnit în etapa a doua a Ligii I pe Arena Naţională. 27.000 de spectatori au asistat la un derby extrem de spectaculos.

FCSB şi Dinamo au încheiat la egalitate, scor 3-3, în derbyul programat în etapa a doua a Ligii I. 

FCSB a deschis scorul, a fost egalată de Dinamo în finalul primei reprize, a condus apoi cu 2-1, a fost iar egalată, s-a desprins la 3-2, însă câinii au egalat şi pentru a treia oară. 

Pentru FCSB au marcat Gnohere '10 şi Coman '55, '68, iar pentru Dinamo au înscris Axente '45+1, Nistor '61 şi Popescu '89.

Golurile

1-0: Dennis Man a executat un corner de pe stânga, pe jos, până în careu, de Gnohere a înscris cu un şut pe jos în dreapta lui Penedo.

1-1: Mircea Axente a egalat pentru Dinamo în minutul 45+1, după ce a marcat din 13 metri, din întoarcere, după pasa lui Mahlangou.

2-1: Florinel Coman a executat un corner de pe stânga spre poartă, mingea îl atinge pe Penedo şi bara şi apoi intră în poartă.

2-2: Hanca a centrat de pe dreapta în careu la Nistor, care a înscris din 12 metri în stânga lui Bălgradean.

3-2: Tănase îl găseşte pe Florinel Coman la 15 metri lateral dreapta, de unde acest înscrie la colţul lung.

3-3: Mihai Popescu a egalat cu capul în minutul 89, după un corner executat de Diogo Salomao

Echipele

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, M. Bălaşa, Momcilovic – Ov. Popescu, L. Filip – Man (Moruţan '86), Fl. Tănase, Teixeira (Coman '46)– Gnohere (Qaka '72). Antrenor: Nicolae Dică

Dinamo: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici – Hanca (Gomelt '63), Mahlangu, D. Nistor – Sorescu (Pesici '76), Axente (Moldoveanu '69), Salomao.  Antrenor: Florin Bratu

1-0 pentru FCSB: Gnohere deschide scorul

 Axente a egalat în minutul 45: 1-1

Coman face 2-1 pentru FCSBNistor egalează: 2-2Introdus în startul reprizei secunde, Florinel Coman a fost printre remarcaţi, marcând de două ori. Iată mai jos golul de 3-2.  

Mihai Popescu stabileşte scorul final 3-3

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite