Gloriile sportului românesc o încurajează pe Simona Halep după eliminarea de la Australian Open: „E un exemplu pentru noi toţi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcursul formidabil al Simonei Halep la ediţia din acest an a Australian Open i-a impresionat pe câţiva dintre foştii mari sportivi ai României, care consideră că românca are tot timpul la dispoziţie pentru a câştiga în viitorul apropiat un turneu de Grand Slam.

Virginia Ruzici, fostă mare jucătoare de tenis, a fost cea mai acidă cu Simona după eliminarea din sferturile de finală de la Australian Open. "Ea era favorită pe hârtie în faţa Cibulkovei şi a resimţit asta la primul ei sfert de finală. Nu mă aşteptam la asta. Regret că nu a fost mai dezlănţuită şi nu a făcut faţă presiunii. Slovaca i-a fost superioară", a comentat Ruzici pentru Gazeta Sporturilor.

În schimb, fostul mare tenismen Ilie Năstase o laudă pe Halep pentru calificarea în fazele superioare ale unui turneu de Grand Slam. "6-3, 6-0 e un scor urât. Totuşi, un sfert de finală la Australian Open nu e puţin lucru, având în vedere că a jucat pentru prima dată în carieră în această fază a competiţiei. Păcat de această înfrângere, pentru că avea culoar bun, după ce au ieşit primele trei favorite. Întotdeauna turneul de la Australian Open a fost unul cu surprize, având în vedere că e la început de sezon", a comentat Năstase pentru stiridesport.ro.

Însă, cel mai generos cu laudele la adresa Simonei Halep a fost fostul mare fotbalist Gică Hagi, care prevede că românca va câştiga cât mai curând un turneu de Grand Slam. "A făcut foarte bine, e un exemplu în momentul de faţă pentru noi. Bravo ei, ne arată că se poate! România produce sportivi buni, care fac performanţă şi o felicit pe această cale. Îi doresc să meargă tot aşa. Are şanse ca în acest an să ajungă într-o finală de Grand Slam. Aşa cum a zis Năstase, a zis foarte bine, cred ca şi ea o gândeşte, trebuie să câştige un Grand Slam", a spus şi Hagi la Dolce Sport.

CITIŢI ŞI: 

Halep primeşte felicitări după evoluţia de vis de la Australian Open: „Simona, România se mândreşte cu tine!“

Cibulkova a dezvăluit care a fost punctul său forte în meciul cu Halep şi ce a făcut diferenţa

De ce se temea Halep în octombrie de Cibulkova, următoarea adversară de la Australian Open: „Când am văzut cu cine voi juca, nu prea aveam iluzii“

INTERVIU Simona Halep: „Am fost nervoasă şi nu mi-au ieşit loviturile"

Prima declaraţie făcută de Simona Halep, după ratarea calificării în semifinalele de la Australian Open

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite