Giovani Becali, dezgustat de vărul său Gigi Becali: „M-a scârbit!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giovani Becali nu-l mai suportă pe vărul său Gigi Becali
Giovani Becali nu-l mai suportă pe vărul său Gigi Becali

După ce Gigi Becali a anunţat că Vlad Chiricheş este în negocieri avansate cu Al Ain pentru un transfer, vărul patronului Stelei, Giovani Becali, a dezminţit vehement această informaţie.

Fricţiunile dintre Gigi şi Giovani Becali sunt tot mai evidente în ultima perioadă. Impresarul este nemulţumit că vărul său încearcă să-l vândă pe Chiricheş la Al Ain peste capul său şi din acest motiv a explodat la adresa patronului Stelei.

„L-aţi întrebat vreodată pe jucător? Ştiţi ce v-ar zice? Că nu pleacă nici pe 40 de milioane. Cum Gigi nu l-a dat pe şapte, aşa nici el nu se duce acum. Chiricheş nu se mişcă până în vară. Dacă va avea ofertă atunci, va pleca. Dacă nu, va rămâne, mai are patru ani din contractul cu Steaua. Vă dau cuvântul meu, m-a scârbit când am auzit de 15 milioane”, a spus Giovani pentru DolceSport, dezaprobând vehement sumele vehiculate în ultimele zile pentru transferului lui Chiricheş.

Nu este prima ieşire nervoasă a impresarului la adresa vărului său. Înainte de acest conflict, Giovani nu a fost de acord cu modalitatea prin care Gigi Becali a încercat să scape de justiţie, alegând să plece în Dubai pentru a afla verdictul din dosarul sechestrării de persoane.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite