Gigi Becali s-a supărat pe presă: „Dacă mama făcea infarct atunci când a auzit că am luat trei ani cu executare?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali nu vrea să mai apară atât de des în mass-media din România
Becali nu vrea să mai apară atât de des în mass-media din România

După revenirea în ţară de la Amsterdam, unde a văzut pe viu meciului Stelei cu Ajax, Gigi Becali a anuţat că nu va mai vorbi cu jurnaliştii decât o dată pe săptămână şi doar „în cadru organizat”.

Gigi Becali s-a supărat pe presa din România, acuzându-i pe jurnalişti că au profitat de bunăvoinţa sa. Patronul Stelei reproşează mass-mediei modul în care a anunţat sentinţa din dosarul sechestrării de persoane în care a fost judecat.

„Am de făcut un anunţ important vis-a-vis de relaţia mea cu presa. După tot ce mi s-a întâmplat în ultimul timp, am hotărât împreună cu familia mea să vă anunţ următoarele decizii: cu presa sportivă voi vorbi doar o singură dată pe săptămână la mine la Palat; cu presa din zona politică, voi vorbi la Parlament. De acum încolo nu voi mai fi acel Becali bun să răspund la telefoane când vreţi si când nu vreţi. Inima mea este frântă şi nu voi lăsa lucrurile aşa. Unele televiziuni au zis că Gigi Becali a luat trei ani cu executare. Dacă mama făcea infarct atunci când auzea asta? Cine răspundea pentru asta? Vă garantez că răspundea cineva. Astea sunt condiţiile mele şi de acum încolo voi vorbi doar în cadru organizat”, a spus Becali.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite