Gimnastică, individual compus feminin: Sandra Izbaşa pe cinci, Larisa Iordache s-a clasat pe locul nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mediafax | Sandra Izbaşa va concura în finala de la individual compus care va începe la ora 18.30
Mediafax | Sandra Izbaşa va concura în finala de la individual compus care va începe la ora 18.30

Reprezentantele României nu au reuşit să câştige vreo medalie în proba de individual compus de la Jocurile Olimpice. Din păcate, accidentarea Larisei Iordache şi-a pus amprenta pe evoluţia acesteia.

Gimnastele noastre au început concursul slab, la paralele. Izbaşa a luat 13,900, iar Larisa Iordache a obţinut 14,233. Astfel, la finalul primei rotaţii, Larisa se afla pe locul 11, iar Sandra pe locul 15. 

La a doua rotaţie Larisa a urcat pe 6, iar Izbaşa se afla pe locul 12. La final, cele două gimnaste nu au putut urca mai mult de locul 5 pentru Sandra Izbaşa şi locul 9 pentru Larisa Iordache. 

Câştigătoarea concursului a fost americanca Gabrielle Douglas, prima sportivă de culoare care câştigă proba olimpică de gimnastică. 

 În total, au luat startul la individual compus 24 de gimnaste. De menţionat este că Iordache s-a calificat cu al nouălea punctaj în finală (57,800 puncte), iar Izbaşa a acces în ultimul act cu al 11-lea punctaj (57,532 puncte)

„Ştim că Larisa este într-un picior, dar la antrenamentul de seară o vom pune la sol să vedem cum merge. Este dificilă orice decizie, astfel că vom vedea înainte de concurs”, a spus Bitang înaintea concursului.

În concursul pe echipe, România a cucerit medalia de bronz.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite