Gigi Becali spune lucruri trăsnite: a evaluat un fotbalist al Stelei la 140 de milioane de euro. Cum l-a catalogat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai departe de luna aprilie, latifundiarul din Pipera îşi desfiinţa unul dintre jucători, spunând că e dispus să plătească el bani pentru a scăpa de el. Acum, în stilul său caracteristic, a schimbat radical foaia.

Steaua a pierdut titlul, în sezonul trecut, după ce n-a reuşit să învingă Dinamo în mai multe meciuri. După una din aceste partide, încheiată la egalitate, scor 1-1, Gigi Becali a identificat principalul vinovat.

„N-aţi văzut ce bine a jucat Stanciu? El crede că fotbalul e aşa...l-aţi lăudat voi puţin şi gata, e mare fotbalist, vedetă. Stanciu a pierdut meciul astăzi. A venit AC Milan să-l ia. O sa le dau eu bani să-l ia, doar să scap de el“, a fost declaraţia patronului Stelei la 10 aprilie.

Miercuri seara, după returul cu Sparta Praga în care acelaşi Stanciu a reuşit o „dublă“, Gigi Becali a avut cu totul alt discurs, arătând că n-are simţul măsurii şi că trece dintr-o extremă în alta.

„Stanciu e maşină de bani, el tipăreşte bani. Acum mi-a tipărit 10 milioane de euro, poate-mi mai tipăreşte 15 milioane. A fost urmărit de un scouter de la Chelsea, dar cum să-l dau? Sunt idiot? Nu-l dau! El s-a vândut, gata! Am luat 10 milioane pe el, deci nu mai pleacă (râde)! Cu ce e Stanciu mai prejos decât jucătorii ăştia care se vând pe zeci de milioane în Europa? Stanciu e un creier al echipei. Stanciu poate juca la Juventus şi face 140 de milioane de euro“, a spus Becali, potrivit gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite