Gigi Becali scârbeşte lumea fotbalului: „Să mergi la FCSB e o sinucidere sportivă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Patronul vicecampioanei s-a lăudat, săptămâna trecută, că îl va lua pe internaţionalul Alexandru Creţu (29 de ani), actualmente la Maribor, în Slovenia. Impresarul mijlocaşului a desfiinţat însă atât echipa, cât şi oferta latifundiarului.

Lumea a ajuns să fugă de FCSB, deşi oferă cele mai mari salarii din Liga I. 

Acum câteva zile, Florin Ştefan, fundaş stânga la Sepsi, a anunţat că nu se pune problema să semneze cu formaţia bucureşteană, preferând să meargă în străinătate.

Iar acum, o altă ţintă a vicecampioanei, despre care Gigi Becali era sigur că va semna în următoarele zile, pare că are alte planuri. Cel puţin asta reiese din discursul sârbului Zvonko Milojkovici, cel care îl reprezintă pe Alexandru Creţu. În dialog cu Antena Sport, Milojkovici, un agent foarte cunoscut în fotbalul românesc, a râs atât de echipa lui Gigi Becali, cât şi de oferta pe care acesta a înaintat-o pentru Creţu.

Ce a spus Zvonko Milojkovici?

*100.000 de euro la semnătură şi 15.000 de euro pe lună, timp de trei ani. Sărăcie de ofertă. Am avut cinci oferte mai mari. Cea de la FCSB e sărăcie de ofertă pentru un jucător de naţională. Sunt în discuţii cu echipe din Golf (n.r. - Golful Persic), dar dacă el (n.r. - Alexandru Creţu) vrea să fie sclavul lui Gigi, eu n-am nimic împotrivă. Dacă se duce la Steaua (n.r. - FCSB) nu pot să-i doresc nici măcar succes, pentru că e o sinucidere curată pentru el.

*Sunt împotriva transferului lui Creţu la Steaua (n.r. - FCSB). E sinucidere sportivă. A făcut o ofertă de sărăcie. Băiatul, dacă vrea să meargă la Steaua, n-am nimic împotrivă, dar fără mine. Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă şi financiară. La FCSB, nu poţi să te compari niciodată cu Dinamo Zagreb sau cu Steaua Roşie Belgrad. Ca dovadă, în ultimii ani, nu prea ai mai scos capul prin Europa. Să nu mai vrobim de campionat, pe care nu l-ai mai luat de şase ani. După părerea mea, dacă Gigi Becali va continua aşa, nu va mai câştiga nici în următorii cinci ani. 

*Gigi Becali e cea mai proastă creaţie a lui Victor Piţurcă. El a distrus pe toată lumea, doar lui Piţurcă nu poate să-i zică nimic, el l-a făcut.

5 selecţii are Alexandru Creţu la echipa naţională, unde a debutat în 2020.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite