Gigi Becali, făcut praf de Balint la televizor: Cum a catalogat ce se întâmplă la FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Balint
Gabi Balint

Formaţia patronată de latifundiarul din Pipera a ajuns un etalon al amatorismului şi până şi oamenii care sunt plătiţi pentru a analiza ce se întâmplă în Liga I s-au săturat de comportamentul patronului ei.

FCSB a mai bifat un sezon ratat, ultimul cu un titlu câştigat fiind cel din 2014-2015, când Gigi Becali a stat după gratii până spre sfârşitul stagiunii. 

Apoi, după ce a fost eliberat, latifundiarul l-a îndepărtat pe Costel Gâlcă de pe bancă, iar de atunci la FCSB au fost angajaţi doar antrenori-telecomandă. Adică, cei care execută ce spune Gigi Becali! Această situaţie, care se repetă an de an, l-a scârbit atât de mult pe Gabi Balint, încât acesta a izbucnit, pur şi simplu, la Digi Sport, unde e angajat ca analist al postului.

Ce a spus Gabi Balint?

*M-am săturat! Crezi că se va întâmpla vreo schimbare? (n.r. - la FCSB, după numirea lui Dinu Todoran). Va fi cum a fost şi cu ceilalţi. Eu nu mă mai aştept la nimic. Sincer, n-aş mai vrea să comentez absolut nimic despre FCSB, dar o fac pentru că respect emisiunea, respect televiziunea. M-am săturat, e ceva separat de ceea ce înseamnă fotbal, performanţă.

*Joacă după nişte reguli care nu sunt fotbalistice. Sunt nişte reguli noi, inventate. Nu sunt normale în fotbal, ceea ce se întâmplă e ceva ce nu se poate. Nu cred că există patron care să nu mai meargă la meciuri ca să stea acasă şi de acolo să dirijeze totul, ca un păpuşar, care face schiţe: ăla intră, ăla iese. Nu cred că există în lumea asta, la ora actuală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite