Gigi Becali s-a bucurat de o vizită surpriză la penitenciar, cu 24 de ore înaintea termenului din „Dosarul Valiza“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali, finanţatorul echipei Steaua FOTO Adevărul
Gigi Becali, finanţatorul echipei Steaua FOTO Adevărul

După ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru implicarea sa în „Dosarul Terenurilor“ şi „Dosarul Sechestrării“, Gigi Becali a primit o vizită din partea a trei apropiaţi.

Mihai Stoica, Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi au fost la Penitenciarul Rahova pentru a-l vizita pe Gigi Becali, notează sport.ro. Din cele patru vizite pe lună pe la care are dreptul finanţatorul Stelist, aceasta este prima din iunie. Omul de afaceri se află în aşteptarea deciziei din „Dosarul Valiza“, al cărui termen este pe 4 iunie. În cazul în care va fi condamnat, clubul Steaua va risca chiar şi retrogradarea. Dacă Becali ar avea pedeapsa majorată, roş-albaştri ar putea fi excluşi din competiţiile europene şi ar putea dispărea din primul eşalon românesc.

În cazul în care Becali ar fi condamnat în „Dosarul Valiza“, conducerea clubului li se va adresa celor de la UEFA, mizând pe faptul că omul de afaceri nu deţine nicio funcţie oficială la club, acesta fiind deţinut de două rude, Constantin şi Vasile Geambazi.
În urma „Dosarului Sechestrării“, Gigi Becali a primit o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare, aceasta cântărind greu în decizia din  „Dosarul Terenurilor“, în urma căruia finanţatorul echipei din Ghencea a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite