Gigi Becali, pus la punct de Ionuţ Stroe. Ce a spus ministrul despre ideea redeschiderii stadioanelor pentru public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Tineretului şi Sportului Ionuţ Stroe 5 mai 2020 FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Pretenţia absurdă avuta de finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, care a cerut redeschiderea stadioanelor de fotbal,  a primit o replică fermă din partea ministrului Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

Duminică dimineaţa, Gigi Becali a lansat în spaţiul public o prostie în stitlul caracteristic, patronul FCSB exprimându-şi dorinţa ca stadioanele sa fie redeschise spectatorilor. *Poţi să te dai peste cap, dar, dacă aşa a vrut Dumnezeu...Asta-i o boală pe care o ia oricine. Trăim cu ea. Deschideţi stadioanele să se îmbolnăvească lumea, pentru că până la urmă toţi o să luăm acest virus!", a spus Becali.

La scurt timp după declaraţia omului de afaceri, pe contul său de Facebook, ministrul Ionuţ Stroe şi-a exprimat opinia în privinţa acestei idei. “În ziua cu un record de cazuri de infectări pentru România, cu o întreagă echipă de fotbal afectată, prezenţa publicului pe stadioane este ultimul subiect pe care îl putem discuta. Sportul are nevoie de spectatori, dar stadioanele vor rămâne închise pentru public câtă vreme există un pericol major pentru siguranţa oamenilor. Suntem fermi în această privinţă. Nu putem să ne jucăm cu sănătatea publică. Îi rog pe toţi, indiferent de funcţie, de poziţia pe care o au, să fie responsabili şi să nu mai lanseze asemenea scenarii fără temei. Încă putem câştiga această luptă, putem limita răspândirea virusului printr-un efort comun, în sport şi în întreaga societate”, a fost mesajul ministrului.

Meciul FCSB – CFR Cluj era programat dumincă seara, la ora 21.00, în etapa a opta a play-off-ului Ligii 1, dar a fost amânat din cauza apariţiei unui caz suspect de coronavitus la echipa clujeană. Liga Profesionistă de Fotbal va anunţa în perioada imediat următoare, după consultarea cu deţinătorii drepturilor TV, şi având în vedere situaţia medicală nou apărută, ziua şi ora la care se va disputa această partidă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite