Gigi Becali, nebun sau vizionar? Patronul FCSB a explicat câte goluri va marca echipa sa, diseară, cu Rapid Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

FCSB a fost surclasată în meciul-tur, în Austria, însă Gigi Becali e foarte sigur că echipa sa va întoarce scorul pe „Arena Naţională“ (diseară, ora 21.30, Pro TV), marcând de cinci ori pentru prima dată după 305 zile.

Sunt două posibilităţi: fie că Gigi Becali se pricepe la fotbal mai bine decât toţi oamenii care au văzut meciul Rapid Viena – FCSB (3-1), fie că latifundiarul din Pipera nu înţelege mai nimic din fenomen.

Vom afla răspunsul diseară, însă, până atunci, merită amintită o altă „profeţie“ a patronului FCSB în această vară. Înaintea „dublei“ cu Hajduk Split din turul III preliminar al Ligii Europa, Becali a anunţat că echipa sa va rezolva calificarea încă din tur. Atunci, vicecampioana a obţinut un 0-0 insipid în Croaţia, iar la Bucureşti s-a calificat miraculos, la ultima fază a întâlnirii.

Acum, după ce trupa pregătită de Dică a fost surclasată la Viena, Becali a explicat ce se va întâmpla pe „Arena Naţională“ într-o intervenţie la Digi Sport: „Am avut parte de o echipă atât de slabă la tragerea la sorţi. Ne-a dat o echipă de divizia B, cinci le dăm. S-a întâmplat ce s-a întâmplat în tur, dar asta e echipă slabă de tot“, a spus latifundiarul din Pipera.

În februarie, au luat cinci

Există mai multe probleme cu afirmaţia ultraoptimistă a lui Gigi Becali. În primul rând, Rapid Viena nu e, într-adevăr, o formaţie invincibilă, însă nici de divizia B nu e. În acest sezon, austriecii au pierdut doar două meciuri oficiale din nouă: mai întâi, în turul precedent preliminar al Ligii Europa, 1-2 în deplasare, cu Slovan Bratislava (Slovacia), iar apoi la 19 august, în campionat, 1-2 în deplasare cu LASK Linz. În aceste nouă partide oficiale, o singură dată Rapid Viena n-a marcat. În rest, a reuşit 20 de goluri, având o medie de peste două goluri pe meci!

Apoi, ca să vedem când a marcat FCSB cinci goluri, trebuie să căutăm serios în arhivă! Şi până să găsim ultimul meci oficial al roş-albaştrilor cu cinci goluri înscrise, vedem o întâlnire în care bucureştenii au luat cinci! S-a întâmplat la 22 februarie, în returul 16-imilor Ligii Europa: 1-5 cu Lazio. Ultimul meci în care FCSB a înscris de cinci ori a fost la 29 octombrie 2017, în Liga I: 5-2, în deplasare, cu CS U Craiova. Atunci, printre marcatori s-au aflat Gnohere, Teixeira, Florin Tănase şi Florinel Coman, jucători care vor fi pe teren şi în returul cu Rapid Viena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite