Gigi Becali, făcut praf! Omul care aduce Barcelona la Bucureşti explică de ce Dinamo şi nu Steaua joacă în amicalul verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii ar fi preferat un meci de gală, Steaua - Barcelona, la 11 august pe „Arena Naţională". Planurile lor au fost date peste cap dintr-un motiv incredibil.

Gigi Becali s-a lăudat acum câteva zile că, de fapt, Barcelona ar fi trebuit să întâlnească Steaua la 11 august.

„Gică Popescu vă poate confirma că, iniţial, Steaua a fost ofertată să joace cu Barcelona. Am fi luat 200.000 de euro, dacă acceptam. Organizatorii ar fi primit restul banilor. Am refuzat însă, fiindcă m-am uitat pe programul nostru în acest sezon şi am văzut că e destul de încărcat", a povestit latifundiarul.

Promotorul amicalului: „Lipsă de inteligenţă"

Unul dintre cei care se ocupă de organizarea partidei Dinamo - Barcelona, Mihai Craiu, a comentat această afirmaţie a patronului Stelei.

„Dinamo nu a fost prima noastră opţiune. Am încercat să facem o înţelegere cu Steaua, ne-am lovit acolo de o atitudine pe care nu am priceput-o. Ne-au cerut bani ca să joace cu Barcelona! Ni s-a părut arbitrar şi lipsit de inteligenţă", a declarat Mihai Craiu pentru „Fanatik", cu trimitere clară spre Gigi Becali, fără acordul căruia nimic nu se mişcă la Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite