Gigi Becali, făcut cu ou şi cu oţel la televizor: „Nu e sănătos la cap! Are o echipă fără nimic“. Dragomir a distrus FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a atacat virulent amatorismul instaurat la FCSB de patronul Gigi Becali.

FCSB e de ceva timp nu doar finanţată de Gigi Becali, dar şi „antrenată“ de acesta. Vorbim despre un om scăpat de sub control, părăsit inclusiv de un individ precum Mihai Stoica, care era capabil de cam orice pentru bani. 

Mai mult, la un moment dat, Becali susţinea că antrenorii fac coadă la Palat, dar care acum realitatea arată că el nu reuşeşte să numească un „principal“ de mai bine de o săptămână!

Invitat la „Digi Sport Matinal“, Dumitru Dragomir s-a arătat îngrozit de cum e condus clubul lui Becali despre care a spus, răspicat, că nu mai are nicio legătură cu adevărata Steaua.

Ce a spus Dumitru Dragomir?

*La Steaua e clar, antrenorul se ştie (n.r. - Gigi Becali). E antrenor bun, dar fără carnet. Până la urmă, asta e capitalismul. Sau, mai corect, aşa înţelege Gigi Becali capitalismul. Dacă lucrezi la stat, eşti salariat. Dacă lucrezi la patron, eşti slugă.

*Steaua n-are stadion în acest moment, n-are siglă, n-are suporteri, n-are conducător, n-are antrenor, n-are nimic! Face greşeli mari (n.r. – Gigi Becali). Sigur, e jucăria lui, dar nu poţi să faci aşa ceva.

*Vă spun, pentru mine a fost studiu de caz. Păi, acum vorbeam ceva cu el (n.r. – Gigi Becali), după care se sucea. A fost un studiu de caz pentru mine. Pe Gigi trebuie să-l iei cum e şi să-l folosiţi, că alt Gigi nu mai găsiţi, alt Gigi care să bagă bani de nebuni în ceva. 

*El nu are nimic, n-are stadion, n-are siglă, că asta e. Ce e aia, FCSB? Cine a pus FCSB nu e sănătos la cap. Pune-i Steluţa, ceva, să aibă legătură, legat de Steaua. Îţi găsesc specialiştii.

*N-are identitate, fraţilor. N-are antrenor, n-are manager, n-are suporteri. Păi, e posibil? Cum să te duci tu cu Voluntariul să joci la Piteşti? Mai eşti Steaua atunci?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite