Gigi Becali, dezlănțuit după demisia lui Strizu: „Când nu poți să lovești un leu, lovești un câine". Câinele este MM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Leo Strizu a surprins pe toată lumea după meciul FCSB - Petrolul 4-1, când și-a anunțat demisia. Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a vorbit, în direct la Liga Digisport, despre situația fostului antrenor.

Gigi Becali a rămas fără antrenorul-paravan. Foto Sportpictures
Gigi Becali a rămas fără antrenorul-paravan. Foto Sportpictures

"Uite care-i treaba. M-a rugat Teia Sponte să-l angajez, că e finul lui, să-i dau un salariu și lui. Am zis bine, îl angajez și îi dau 2.000 de euro. Nu Meme e șulfă. Vă zic cum e, ca să nu se mai spună că e nu știu cum.

El, pentru că era la Academie, pentru că avea licența, să se ducă la echipa mare. Va antrena Pintilii și el să fie antrenorul, cum făceau ceilalți de opt ani. Când făceau ei, era în regulă, dacă a făcut Becali, nu a mai fost. S-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Nu e antrenor de FCSB

Îl înțeleg și pe el. Voi, dacă-l luați să dea interviuri, s-a crezut antrenor. El e antrenor, dar nu de FCSB. El vrea să meargă să antreneze și el, să intre în vestiar să vorbească cu jucătorii, dar el nu e. O fi de alte echipe, mai mari, dar nu e de FCSB.

M-a întrebat Meme 'Băi, ce fac?' I-am zis că el e acolo să ajute. El era acolo să țină locul de licență. El s-a supărat că, vezi Doamne, îl lucrează Meme. Eu am vrut să fac un bine și uite ce iese dacă faci un bine. El a vrut să lovească în mine, dar, când nu poți să lovești un leu, lovești un câine. Meme nu face altceva decât să execute ordinele", a declarat Gigi Becali, la Liga Digisport.

30 de zile pentru găsirea unui antrenor cu licență Pro

FCSB are la dispoziție 30 de zile pentru a-și găsi un alt antrenor. Până atunci, echipa poate fi condusă de pe bancă la meciurile oficiale de oricine din staff-ul tehnic, indiferent că are calificare sau nu. După cele 30 de zile va expira însă această posibilitate.

Leonard Strizu a surprins după FCSB - Petrolul 4-1, când și-a anunțat demisia la flash-interviul de la final și i-a luat pe nepregătite chiar și pe jucători. Mihai Stoica este cel care i-a făcut vânt, după cum a recunoscut și Gigi Becali.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite