Gigi Becali cere să iasă din închisoare cinci zile: Vreau să mă duc acasă să-mi văd soţia şi fetele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali FOTO Eduard Enea
Gigi Becali FOTO Eduard Enea

Gigi Becali a cerut, miercuri, magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 4 să îi admită contestaţia împotriva sancţiunii prin care i-a fost interzis să muncească timp de o lună, astfel încât să poată ieşi din penitenciar să îşi viziteze familia.

Finantatorul Stelei a contestat o decizie a judecătorului delegat prin care i se interzice să muncească o lună, după ce a folosit cartela telefonică a unui alt deţinut din Penitenciarul Jilava, notează Mediafax.

Abaterea disciplinară îl împiedică pe Becali să ceară să iasă câteva zile din închisoare, pentru a-şi vedea familia.

"Am cinci luni şi jumătate de puşcărie. Eu vreau să merg să îmi văd familia. Eu, dacă nu aveam incidentul acesta, având purtare bună, puteam să iau regim deschis. O simplă decizie a dumneavoastră înseamnă cinci zile de libertate. Vreau să mă duc acasă să îmi văd soţia şi fetele. (…) La noi, la machedoni, doar bărbaţii merg la penitenciar, la vizite. Nu mi-am văzut soţia şi fetele de cinci luni. Nu mai ştiu cum arată", a cerut Gigi Becali, în faţa instanţei.

De celalaltă parte, procurorul prezent la instanţă a solicitat respingerea plângerii formulate de Becali.

"La data de 1 august, în urma discuţiei telefonice, au avut loc două abateri disciplinare, respectiv folosirea unui aparat în penitenciar care nu-i aparţinea deţinutului şi comunicarea cu exteriorul", a spus procurorul.

Instanţa urmează să ia o decizie cu privire la contestaţia depusă de Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite