Gică Popescu renunţă la Chindia Târgovişte: "Nu mai pot să ţin echipa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu  nu mai vrea să bage bani la Târgovişte
Gică Popescu  nu mai vrea să bage bani la Târgovişte

Gică Popescu a fost în ultimii doi ani principalul susţinător financiar al Chindiei Târgovişte, formaţie care la un moment dat a cochetat chiar cu promovarea în prima ligă.

Fostul internaţional e supărat însă deoarece autorităţile locale nu şi-au respectat promisunile şi nu au mai băgat niciun ban la echipă. "Sunt dezamăgit. Am stabilit nişte coordonate cu autorităţile locale. A fost o înţelegere la începutul returului, care nu se respectă. Într-o situaţie precum cea de acum, e imposibil să rămân la Târgovişte. Sunt omul care dacă promite ceva, cuiva, încearcă să se ţină de promisiune. La Chindia lucrurile au stat total invers. L-aş ruga pe domnul preşedinte al Consiliului Judeţean să respecte promisiunile şi înţelegerile dintre noi”, a spus "Baciul", la sfârşitul meciului Chindia - Dunărea Galaţi 3-0. 

Conform Prosport, Gică Popescu a fost nevoit să achite baremul de arbitraj pentru această partidă. "E ruşinos. Înainte de un meci atât de important, clubul nu are bani să plătească arbitrii. A trebuit să aducem bani de acasă. Sunt surprins neplăcut de modul cum văd unii acest proiect. Acum ar fi trebuit să discutăm despre campionatul viitor, aşa se întâmplă la cluburile serioase”, a mai declarat Popescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite