Gică Popescu a făcut marele anunţ: „Gică Hagi va antrena naţionala României!”. Când s-ar produce mutarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popescu

Fostul internaţional Gică Popescu a vorbit despre posibilitatea revenirii pe banca tehnică a echipei naţionale a lui Gică Hagi.

Invitat la Telekom Sport, "Baciul" a declarat că patronul clubului Viitorul Constanţa va reveni, cândva, la cârma primei reprezentative. "Hagi, la un moment dat, va antrena echipa naţională. Eu ştiu că îşi doreşte la un moment dat să antreneze echipa naţională şi va antrena. Cândva. Nu mâine pentru că mâine nu poate să o antreneze, normal. Este antrenor la club, dar cândva cu siguranţa o va antrena. Eu cred că dragostea lui Gică pentru echipa naţională este mai presus de orice",  a spus Popescu. 

Fostul fotbalist a comentat şi iniţiativa şefilor fotbalului european de a organiza, începând din 2021, o "ligă a treia" a cupelor europene, UEFA Europa Conference League, lucru similar cu excluderea echipele din România din Liga Europa, a doua competiţie ca importanţă de pe continent. ”Mi-ar plăcea să cred că din punct de vedere financiar această competiţie, cu siguranţă nu va fi la nivelul Europa League, dar dacă câştigurile financiare vor fi 60-70% din ce s-ar fi câştigat într-o participare Europa League, eu o văd o chestiune foarte bună. Eu cred că pentru echipele sărace din estul Europei aceste câştiguri financiare vor ajuta foarte mult”, a mai spus Gică Popescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite