Giani Kiriță și-a schimbat meseria. Cu se se ocupă acum fostul fotbalist

0
Publicat:

Giani Kiriță, fostul căpitan dinamovist de acum mai bine de două decenii, și-a găsit un nou loc de muncă, după ce în ultima vreme a cochetat cu televiziunea, participând la două reality show-uri; ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și ”Exalton”.

Giani Kiriță a participat la mai multe reality show-uri. Foto PRO TV
Giani Kiriță a participat la mai multe reality show-uri. Foto PRO TV

„Am devenit de puțin timp directorul de marketing al unei firme de securitate. Nu ofer nume, fiindcă nu vreau să fac din asta mare caz. E vorba de o firmă puternică, atât spun, iar rolul meu va fi unul cu totul special”, a declarat Giani Kiriță pentru Playtech.

La aproape 46 de ani, Giani Kiriță admite că noutatea e una absolută: „E ceva nou chiar și pentru mine. O s-o privesc însă ca pe o nouă provocare, așa cum au fost atâtea în viață, până acum! Sunt însă dispus să învăț și mă bucur că oamenii aceia au avut încredere în mine. Va fi o slujba de reprezentare, în primul rând!”.

Rol de imagine și comunicare

Fostul fotbalist din „Ștefan cel Mare” nu a dorit să ofere prea multe informații despre actualul capitol în viața sa profesională: „Voi avea un rol de imagine și de comunicare a grupului pentru care lucrez, mai nou. Voi fi prezent la diverse întâlniri cu clienți, noi sau mai vechi, și vom pune la punct detalii poate nefinalizate până atunci.

Ceea ce e sigur este faptul că voi petrece la noul meu loc de muncă mult mai mult timp decât obișnuiam pe perioada unui meci de fotbal. Asta e clar! Un meci de fotbal, cu tot cu pregătirea și încălzirea inițială dura cam patru ore. Aici va fi vorba despre cu totul altceva!”, e de părere fostul dinamovist.

Giani Kiriță și-a arătat mușchii la Exalton. Foto Kanal D
Giani Kiriță și-a arătat mușchii la Exalton. Foto Kanal D

Giani Kiriță mărturisește că nu are niciun fel de emoții, cum de atfel nu a avut nici când intra în cușca MMA. El l-a învins, în mai 2022, prin KO, pe Andi Constantin, un adversar mai tânăr cu aproape 15 ani, după numai câteva luni de antrenamente intense.

Pe locul 2 la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

În a doua parte a anului, Kiriță a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde s-a clasat pe locul secund. El nu exclude o eventuală participare la un alt reality-show: „Munca va fi muncă, dar, pe de altă parte, dacă voi primi noi propuneri pentru nu știu ce fel de emisiuni de televiziune, le voi analiza cu atenție. Și asta fiindcă nu se pune încă problema de a-mi agăța ghetele în cui și în acel domeniu”, a încheiat Giani Kiriță.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite