Gheorghe Tadici dă credit Oltchimului contra lui Gyor: „Vâlcea are un loc mai valoros şi porneşte cu prima şansă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Tadici a antrenat pe Oltchim între 2006 şi 2008
Gheorghe Tadici a antrenat pe Oltchim între 2006 şi 2008

Actualul selecţioner al naţionalei României şi al lui HC Zalău, Gheorghe Tadici, a făcut o analiză post pe post între gruparea vâlceană şi Gyor, explicând de ce Oltchimul are prima şansă de calificare în finala Ligii Campionilor.

Tadici a precizat care sunt piesele de rezistenţă ale Oltchimului, care pot înclina balanţa calificării spre gruparea vâlceană.

„Oltchimul porneşte cu prima şansă şi am să şi explic de ce. Luând-o post cu post, Vâlcea are un lot mai valoros. Extremele au o viteză mai bună. Managarova, Curea, Farcău, Nechita nu se pot compara cu Radicevici, Orban… La inter dreapta, nu mai discutăm. Ei nu au o handbalistă de valoarea Katarinei Bulatovici. La pivot, eu cred că Manea nu e cu nimic mai prejos decât Loke”, a spus Gheorghe Tadici pentru gsp.ro.

Selecţionerul României consideră că disputarea returului în Ungaria este un dezavantaj pentru fetele lui Jacob Vestergaard. „Cred că şansele sunt 50-50, pentru că se joacă primul meci în România şi Gyorul e recunoscută pentru organizarea ireproşabilă.Altfel, aş vedea Vâlcea favorită cu 65 la 35 la sută”, a recunoscut Tadici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite