Gerrard trist şi Gerrard bucuros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anthony Gerrard, Cardiff City şi Steven Gerrard, Liverpool
Anthony Gerrard, Cardiff City şi Steven Gerrard, Liverpool

Căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, n-a putut savura din plin primul trofeu cucerit de echipa sa după o pauză de şase ani, Cupa Ligii Angliei.

În finala de duminică de pe Wembley, „cormoranii" au trecut dramatic, la penalty-uri de departajare (2-2 după 120 de minute), de divizionara secundă Cardiff City, însă o dramă şi mai mare s-a produs în sânul familiei Gerrard. Pe teren s-au aflat faţă în faţă, în postura de adversari, verişorii Steven (31 de ani) şi Anthony (26 de ani). Destinul a făcut ca ambii să fie protagoniştii seriei decisive de lovituri de la punctul cu var.

Anthony, marcat pe viaţă

Cei doi au ratat, însă la final doar unul s-a bucurat: dacă celebrul Steven a deschis balul cu un şut neinspirat, anonimul fundaş Anthony a fost cel care a îngropat definitiv speranţele lui Cardiff City de a produce o surpriză. „Evident, sunt fericit pentru victorie, dar în acelaşi timp îmi pare rău de Anthony. Nu contează ce i-am spus după meci. Ştiu că va fi dărâmat", a declarat Steven Gerrard.

Într-adevăr, verişorul său a refuzat dialogul cu presa la finalul partidei, singura sa reacţie venind câteva ore mai târziu pe o reţea de socializare. „Îmi cer scuze tuturor. Nici nu pot să închid ochii. Acel penalty mă va urmări toată viaţa", a scris Anthony pe contul său de Twitter. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite