George Pușcaș a găsit poarta, după un an de căutare. Atacantul a pus capăt secetei la echipa de club VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Pușcaș (27 de ani) a spart gheața la Bari, după ce a marcat în meciul cu Lecco (3-1), contând pentru etapa cu numărul 24 din Serie B. Internaționalul român a găsit poarta la al 14-lea meci în Italia din acest sezon.

Împrumutat de la Genoa până în vară, românul a fost titular pentru a treia oară consecutiv la Bari și a marcat în minutul 53 al meciul cu Lecco, când a dus scorul la 2-0. A fost prima reușită a ”tricolorului” la echipa de club, din martie 2023 încoace. Atunci a marcat pentru Genoa în meciul cu Cosenza, scor 4-0. În toată această perioadă, Pușcaș înscrise un sigur gol, dar de o importanță maximă: cu Israel, pentru națională, în preliminariile Euro 2024.

George Pușcaș a lăsat Genoa pentru Bari. Foto Instagram
George Pușcaș a lăsat Genoa pentru Bari. Foto Instagram

Antrenorul se felicită că a avut răbdare cu românul

Pentru Bari a fost prima victorie după patru etape, iar antrenorul Giuseppe Iachini, numit recent la echipă, a debutat cu un succes. După meci, noul tehnician al lui Bari a vorbit și despre George Pușcaș, explicând strategia în privința atacantului român. "Experiența acumulată m-a învățat de-a lungul anilor că trebuie să ai răbdare, să rămâi alături de atacanți, chiar dacă nu sunt extraordinari. Pușcaș trebuie să se îmbunătățească, dar azi am fost răsplătit pentru că golul a venit", a spus Iachini, citat de TMW.

Contra lui Lecco, George Pușcaș a fost schimbat după o oră de joc, în timp ce coechipierul Malcom Edjouma (fost la FCSB) a fost integralist. Bari ocupă locul 12 în Serie B, cu 30 de puncte acumulate în 24 de etape, la 3 ”lungimi” distanță de ultima poziție care duce în play-off-ul pentru promovarea în Serie A.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite