George Pușcaș a răspuns criticilor după calificarea la EURO 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Pușcaș (27 de ani), a căruit titularizare pentru meciul Israel – România 1-2 a fost contestată, a răspuns după partida care a dus la calificarea României la EURO 2024. Titularizarea atacantului pentru meciul cu Israel a fost contestată, în condițiile în care acesta a mai înscris din martie.

George Pușcaș FOTO: Cristi Dangeorge/Shutterstock
George Pușcaș FOTO: Cristi Dangeorge/Shutterstock

Pușcaș a avut o prestație bună, a marcat golul de 1 – 1 și a fost periculos pe parcursul întregii partide. La finalul meciului, a fost întrebat despre criticile pe care le-a avut de indurat.

„Criticile? Lumea nu mă cunoaște personal, mă vede doar pe teren și mă judecă pentru ce fac pe acolo. Nici nu am avut prestații foarte bune, dar criticile astea mi-au adus un plus. Știam în suflet că voi scoate la capăt munca depusă de mine, de Mister, de tot grupul ăsta.

Știu că atunci când îmbrac tricoul ăsta, când intru pentru România, cred că orice român vede că dau ultima picătură de transpirație. Nu există mândrie mai mare pentru mine decât să reprezint țara, să pot juca la cel mai înalt nivel pentru România.

Îmi iese, nu îmi iese, dar vă cer ca atunci când nu îmi iese să susțineți pe toată lumea, nu doar pe mine. Încercăm să facem tot posibilul ca România să fie cât mai sus”, a spus Pușcaș pentru PrimaTV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite