Genialul David Popovici, răsplătit încă o dată de Guvern: Suma pe care o va primi de la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popovici

Înotătorul de 17 de ani, dublu campion mondial în probele de 100 şi 200 de metri liber, continuă să fie premiat pe măsura performanţelor sale, după revenirea în ţară.

Guvernul a aprobat în cadrul şedinţei de miercuri, premierea lui David Popovici de către Clubul Sportiv Dinamo cu suma de 500.000 de lei. 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat că această sumă se adaugă la cea 1.000.000 de lei oferită de Executiv, prin intermediul Ministerului Sportului.

“Astăzi, Guvernul a aprobat premierea a sportivului român David Popovici de către Clubul Sportiv Dinamo, printr-o hotărâre de Guvern. Clubul Sportiv Dinamo este în subordinea Ministerul Afacerilor Interne, iar pentru performanţele sale David Popovici va primi, ca urmare a aprobării Executivului, suma de 500 de mii de lei. Sunt bani oferiţi prin intermediul Clubului Sportiv Dinamo, aflat în subordinea M.A.I. şi care se adaugă la suma de un milion de lei, premiul extraordinar oferit prin decizie a Guvernului României, prin intermediul Ministerului Sportului”, a transmis Dan Cărbunaru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite