Gata cu recordurile: ce a însemnat înfrângerea Stelei în faţa Vasluiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actuala şi, foarte probabil, viitoare campioană a revenit cu picioarele pe pământ şi a ratat şansa de a realiza o performanţă extraordinară după 22 de ani.

*Pentru prima dată după doi ani, roş-albaştrii au legat două meciuri în care n-au marcat. Ultima dată când se întâmplase acest lucru, în martie 2012, Mihai Stoichiţă era pe bancă. 

*După 32 de partide cu gol marcat pe teren propriu, bucureştenii au bifat primul joc în care n-au înscris. Paradoxal, tot FC Vaslui a fost ultima formaţie care a plecat de pe terenul Stelei, fără să ia gol, într-un meci câştigat cu 1-0, la 20 aprilie 2012.

*FC Vaslui a devenit prima echipă care a învins Steaua de două ori cu Reghecampf pe bancă. Primul eşec înregistrat de „Reghe“ contra galben-verzilor a venit în august 2012.

*Steaua a ratat şansa de a deveni prima campioană neînvinsă a Ligii I, după 22 de ani. Dinamo e ultima echipă care a reuşit această performanţă, în sezonul 1991-1992.

*După eşecul roş-albaştrilor de vineri seară, Sparta Praga a rămas ultima echipă neînvinsă din Europa (excluzând campionatele nordice care tocmai au început).

CITEŞTE ŞI:

*Reghecampf s-a obişnuit cu echipe care se predau în faţa Stelei: ce a început să facă antrenorul după fiecare pas greşit

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite