Galaţiul găzduieşte de azi Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă, Divizia II

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naţionala de hochei a României
Naţionala de hochei a României

Municipiul Galaţi găzduieşte, în perioada 3-9 aprilie, Campionatul Mondial de Hochei pe Gheaţă, Seniori, Divizia II, Grupa A, în cadrul căruia naţionala României va întâlni reprezentativele Spaniei, Belgiei, Serbiei, Islandei şi Australiei.

Meciurile din cadrul Campionatului Mondial de Hochei pe Gheaţă, Seniori, Divizia II, Grupa A vor avea loc la Pationarul Dunărea din municipiul Galaţi, echipa naţională a României urmând să întâlnească reprezentativele din Spania, Belgia, Serbia, Islanda şi Australia. "Mulţumesc Federaţiei Române de Hochei pentru că mi-a dat oportunitatea de a antrena echipa naţională. E o experienţă pentru mine şi totodată o adevărată încercare pentru mine. Evident, pregătirile nu au fost foarte multe, am făcut doar trei antrenamente în ultimele trei zile şi ştim că aşteptările sunt foarte mari, să câştigăm campionatul. Noi vrem să jucăm foarte bine la fiecare meci, dar luăm meciurile pe rând şi ne concentrăm pe fiecare în parte", a spus, duminică, într-o conferinţă de presă, antrenorul principal al echipei naţionale de hochei a României, Martin Lacroix.

Roberto Gliga, membru al echipei naţionale, legitimat la Corona Broşov, a afirmat, la rândul său, că nicio echipă nu este de neglijat. "Nicio echipă nu e de neglijat, dar, dacă ar fi să mă iau după ultimul turneu în care am întâlnit aceste echipe, aş spune că Belgia. Belgia a fost o echipă foarte bună, la fel şi Serbia poate fi periculoasă, la fel şi Spania poate face o figură frumoasă, dar, aşa cum ne-a spus şi antrenorul nostru, noi vom trata fiecare meci cu mare seriozitate şi vom merge cu fiecare meci, de la zi la zi", a afirmat jucătorul.

Naţionala României va întâlni pe 3 aprilie Belgia, pe 4 aprilie - Serbia, pe 6 aprilie -Islanda, pe 7 aprilie - Australia, iar pe 9 aprilie - Spania, toate aceste meciuri fiind programate să înceapă de la ora 20.00.

La meciurile la care participă echipa naţională a Românei, preţul unui bilet pentru adulţi este de 20 de lei, iar pentru copii - 10 lei. La meciurile la care nu participă naţionala României preţul biletelor este la jumătate, respectiv de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii. Totodată, pentru un loc în tribuna oficială preţul unui bilet este de 25 de lei, a relatat News.ro. Cei care doresc să-şi facă abonamente pentru toate cele 15 meciuri vor trebui să achite suma de 100 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite