Gabriela Ruse, epuizată după triumful de la Hamburg: Decizie grea într-un moment în care era pe val

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruse

Sportiva de 23 de ani a cucerit, duminică, primul trofeu WTA din carieră, după o finală superbă, câştigată cu Andreea Petkovici (Germania, 33 de ani, 97 WTA), scor 7-6, 6-4.

Pentru Gabriela Ruse (133 WTA) succesul din Germania a venit pe neaşteptate! Pentru că, înainte de a triumfa la Hamburg, ea îşi făcuse calendarul astfel încât, imediat după această întrecere să meargă, la Praga, pentru competiţia care se va desfăşura pe hard, între 12-18 iulie. 

Şi Ruse a şi primit o veste bună: a fost promovată direct pe tabloul principal, la Prague Open, fiind scutită de calificări. Ea ar fi trebuit să o întâlnească, în turul I, pe Lucie Havlickova (16 ani, 821 WTA), care a primit un wild-card din partea organizatorilor.

Acest meci nu va mai avea însă loc, pentru Ruse, epuizată după parcursul de la Hamburg, unde a disputat cinci partide, în intervalul 7-11 iulie, s-a retras de la Prague Open, după cum a informat Digi Sport. Astfel, sportiva din România va lua o săptămână de pauză.

Turneul de la Praga a fost câştigat, în 2020, de Simona Halep, după o finală cu Elise Mertens. Nici „Simo“ nu va evolua însă la ediţia din acest an, fiind accidentată. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite