Gabi Balint: „Jucătorii de fotbal merită mai multă atenţie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional Gabi Balint crede că, în ziua de azi, jucătorilor de fotbal nu li se oferă suficientă atenţie.

El apreciază faptul că şi în impresariat au început să se facă paşi importanţi, dând ca exemplu Alexandrion Sport Management, după cumSport Profit.

“Ca să ai fotbal de calitate trebuie ca şi oamenii implicaţi în acest fenomen, să dea dovadă de profesionalism. Îmi place foarte tare că şi în impresariatul sportiv au început să se facă paşi importanţi, iar cei de la Alexandrion Sport Management văd că au înţeles care este abordarea corectă”, a declarat Balint.

Compania Alexandrion Sport Management a semnat deja contracte interesante de reprezentare, atât cu jucători de Liga I, dar şi cu jucători străini sau de perspectivă ce evolueaza în liga 2 sau 3 din România.

Cosmin Vâtcă (CFR Cluj), Dean Beta (Juventus Bucureşti) sau Dragoş Balauru (Voluntari) au semnat contracte de reprezentare cu Alexandrion Sport Management, o companie ce aduce un plus pe piaţa de impresariat sportiv, în sensul că jucătorii reprezentaţi beneficiază de facilităţi, cum sunt cele de imagine sau pe zona de asigurări de sănătate.

Alexandrion Sport Management aparţine Grupului Alexandrion condus de omul de afaceri Nawaf Salameh, iar cel care se ocupă de aceasta companie este Directorul de Marketing Sportiv al Alexandrion Grup, Valentin Popescu. Compania Alexandrion Sport Management impresariază şi jucători din alte sporturi, precum handbal sau tenis.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite