FRF va sesiza Comisia de Disciplină în cazul Leo Grozavu, dacă nu o face LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Fotbal aşteaptă un punct de vedere din partea Ligii Profesioniste de Fotbal în cazul antrenorului FC Botoşani, Leo Grozavu, care l-a lovit pe jucătorul Cătălin Golofca, în caz contrar anunţând că va sesiza Comisia de Disciplină.

“Federaţia Română de Fotbal îşi manifestă dezaprobarea faţă de comportamentul antrenorului formaţiei FC Botoşani, domnul Leontin Grozavu, cel care, aşa cum reiese din imaginile surprinse de camerele de filmat, l-a lovit pe jucătorul propriei echipe, Cătălin Golofca, în timpul partidei dintre Astra şi FC Botoşani, disputată luni, 6 martie, în cadrul etapei a 26-a a Ligii I de fotbal. Federaţia Română de Fotbal aşteaptă până la finalul zilei de vineri, 10 martie, un punct de vedere oficial în acest caz din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, forul care organizează Liga I. În cazul în care acest punct de vedere oficial nu va fi făcut public, Federaţia Română de Fotbal, prin secretarul general Radu Vişan, îşi rezervă dreptul de a sesiza Comisia de Disciplină şi Etică”, se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al FRF.

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, l-a lovit pe jucătorul Cătălin Golofca după ce l-a schimbat, în minutul 83 al meciului de la Giurgiu, cu Astra, din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I. Golofca, aşezat pe banca de rezerve, a fost lovit în bărbie de tehnicianul oaspeţilor. Golofca nu a fost titular, el a intrat în minutul 32, după accidentarea lui Roman. În minutul 83, Cătălin Golofca a părăsit terenul, înlocuit de Herghelegiu. "M-a supărat că ştia foarte clar ce are de făcut, nu voiam de la el să facă cine ştie ce minune, trebuia să facă mai mult efort, să intre mai mult în joc. Din păcate, după o perioadă lungă de absenţă pe care a avut-o din cauza unei prostii făcute şi astăzi s-a implicat puţin la joc, a făcut şi fault la primul gol, acolo, într-o zonă în care ştia că nu are ce căuta el. L-am schimbat pentru că nu aducea ca parte fizică nimic pe teren", a explicat Grozavu schimbarea jucătorului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite