FRF a pus în vânzare biletele pentru jocul România-Feroe. Cât plătesc ploieştenii ca să-i vadă pe viu pe tricolori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul Petrolului va găzdui naţionala României
Stadionul Petrolului va găzdui naţionala României

FRF a pus în vânzare on-line biletele de acces la jocul România-Insulele Feroe, din preliminariile Euro 2016, care se va disputa la Ploieşti pe arena "Ilie Oană". Noutatea este că fanii pot imprima acasă biletele, fără a mai fi nevoie să le primească prin curier.

Duminică, 29 martie, a ora 19.00, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, România va întâlni Insulele Feroe în preliminariile Euro 2016. Acest joc este primul disputat pe teren propriu de echipa naţională în afara Arenei Naţionale, scrie frf.ro.

Pentru acest meci, Federaţia Română de Fotbal a scos la vânzare, on-line, biletele, cel mai ieftin costând 20 de lei, la peluze, iar cel mai scump 500 de lei, la loje. Tichetele sunt disponibile pe bilete.ro şi bilete.frf.ro, iar suporterii care le vor achiziţiona în primele zile vor beneficia de o reducere de 15 la sută, mai informează sursa citată.

Iată preţurile biletelor: Loje: 500 lei / 400 lei; VIP 1: 200 lei; VIP 2: 150 lei; Tribune: 30 - 45 lei; Peluza: 20 lei.

Noutatea faţă de precedentele partide de acasă este că fanii naţionalei vor avea posibilitatea de a-şi printa biletele acasă, fără a fi nevoie de costuri suplimentare pentru transportul lor sau fără a fi nevoie să stea la cozi la casele de bilete.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite