FRA vrea să meargă cu cât mai mulţi atleţi la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirela Lavric * Foto: Marian Burlacu
Mirela Lavric * Foto: Marian Burlacu

Obiectivele principale ale Federaţiei Române de Atletism (FRA), pentru anul în curs, sunt să participe cu un număr cât mai mare de sportivi la Jocurile Olimpice de la Londra (27 iulie - 12 august) şi să obţină medalii la Mondialele de sală, respectiv la Europenele în aer liber.

În mod strategic, pentru atingerea acestor obiective, FRA a hoătrât continuarea parteneriatului cu societatea Astra, liderul pieţei de asigurări din ţara noastră. Şi în acest an, tricourile de campion naţional vor fi inscripţionate cu logo-urile celor două instituţii alături de tricolorul romanesc. In premiera, vor fi oferite tricourile de campion naţional şcolar. “Anul 2012 este unul plin de semnificaţii pentru Federaţia Română de Atletism, având în vedere că vom sărbători o sută de ani de la înfiinţare. Totodată, este un an olimpic, iar la Londra ne dorim să realizăm performanţele propuse cu un lot cât mai numeros. Aşa cum ne-a obişnuit de patru ani, Astra Asigurari este din nou alături de noi, susţinându-ne în atingerea acestor obiective ”, a declarat Sorin Matei, preşedintele Federaţiei Române de Atletism.

Membru al Directoratului Astra Asigurări, Răzvan Ieremia a declarat: "Suntem alături de Federaţia Română de Atletism şi de campionii naţionali ai României de mai bine de patru ani. Suntem bucurosi că anul acesta susţinem participarea unui număr cât mai mare de atleţi în cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Şi mai ales, suntem încântaţi să punem umărul la dezvoltarea sportului românesc şi să le oferim şi anul acesta tricourile de campion".

În 2008 Astra Asigurări a premiat 610 campioni, numărul lor crescând astfel: 2009 - 688, 2010 - 744 campioni şi 2011 - 802. Totodată, respectiva firmă a oferit FRA şi cămăşile pentru arbitri, dar şi echipamentul celor implicaţi în organizare (amenajari teren, manipulare materiale etc).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite