FOTO VIDEO Chiricheş a debutat la Tottenham. Presa britanică l-a lăudat pe român pentru prestaţia din meciul de Cupa Ligii Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş a fost cumpărat de Tottenham de la Steaua contra sumei de 9.5 milioane de euro FOTO digisport.ro
Vlad Chiricheş a fost cumpărat de Tottenham de la Steaua contra sumei de 9.5 milioane de euro FOTO digisport.ro

Fostul fundaş al Stelei, Vlad Chiricheş, a fost titularizat de Andre Villas Boas în meciul pe care Tottenham l-a disputat în primul tur al Cupei Ligii Angliei contra lui Aston Villa. Echipa românului a câştigat categoric partida, scor 4-0 şi s-a calificat în turul următor al competiţei.

Chiar dacă în meciurile de campionat, tehnicianul Andre Villas Boas nu l-a folosit deloc până acum, portughezul i-a oferit credit lui Chiricheş în meciul din Cupa Ligii Angliei contra lui Aston Villa. Jucătorul plecat de la Steaua în această vară a fost titularizat pe postul de fundaş dreapta şi a făcut cuplu în defensiva lui Tottenham, alături de belgianul Vertonghen.

În debutul partidei, Chiricheş a fost ezitant, dar pe parcurs şi-a regăsit cadenţa şi a devenit stâlpul defensivei lui Tottenham, mai ales că Vertonghen a urcat deseori în ofensivă, lăsând apărarea descoperită. Fundaşul român a avut intervenţii sigure pe parcusul celor 90 de minute, demonstrându-i lui Villas Boas că poate fi titularizat şi în meciurile de campionat.

Pentru evoluţia sa din Cupa Ligii Angliei, Chiricheş a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii lui Spurs, iar presa britanică l-a lăudat pe român pentru evoluţia sa: "Chiricheş a jucat primul său meci pentru Tottenham şi a făcut-o bine", notează site-ul standard.co.uk. Jurnaliştii de la express.co.uk au scris la rândul lor: "Românul a fost figura centrală a apărării lui Spurs, dar nu a avut foarte mult de lucru."

"A fost cu adevărat instabil la debut. Suntem siguri că îşi va reveni, dar mai are nevoie de meciuri", a precizat Cartilage Free Captain.

VIDEO rezumat:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite