FOTO Viaţa văzută prin ochii unui om bolnav de leucemie: Cuvintele rostite de Mihajlovici au făcut înconjurul lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihajlovici

Fostul internaţional sârb, actualmente antrenor la Bologna, tocmai a încheiat al treilea ciclu de tratament pentru leucemie, după ce a fost diagnosticat cu această boală în luna iulie.

Lumea fotbalului ne-a tot oferit, în ultima săptămână, veritabile lecţii de viaţă! Mai întâi, a fost conferinţa formidabilă a lui Luis Enrique, redevenit selecţioner al Spaniei după ce şi-a pierdut fiica de doar nouă ani, răpusă de cancerul osos.

Iar în acest weekend, Italia a aplaudat în picioare revenirea sârbului Sinişa Mihajlovici (50 de ani) pe banca celor de la Bologna. Iar momentul a fost marcat de jucătorii săi aşa cum se cuvine, cu un rezultat mare, o victorie cu 2-1 pe terenul celor de la Napoli.

Pentru Mihajlovici însă, în aceste momente, viaţa înseamnă mult mai mult decât o victorie pe terenul de fotbal. Pentru el, fiecare zi e o mare victorie în meciul vieţii! De altfel, după ce a fost externat de la spital, bărbatul de 50 de ani a rostit o frază care a făcut înconjurul lumii.

„Să nu renunţaţi niciodată, dar absolut niciodată, să luptaţi pentru viaţă! Iar dacă sunteţi sănătoşi, să mulţumiţi în fiecare clipă pentru ce şi cât aveţi!“, a spus Mihajlovici (foto, jos), care savurează fiecare clipă pe care o trăieşte acum lângă soţia sa, Arianna Rapaccioni, şi cei cinci copii ai cuplului.

CITEŞTE ŞI:

Sinisa Mihajlovici a anunţat că suferă de leucemie: „Am plâns toată noaptea. Dar nu mi-e teamă, voi lupta“

Lecţie de viaţă, predată de Luis Enrique: Discurs emoţionant la trei luni după ce şi-a pierdut fiica de 9 ani

Mihajlovici
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite