FOTO Serena Williams a povestit detalii despre cum a fost cerută în căsătorie şi a publicat prima poză cu viitorul soţ: „Era acolo, jos, în genunchi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams
Serena Williams

Serena Williams s-a logodit la sfârşitul anului trecut şi vestea a fost una care a luat în surprindere pe toată lumea.

Serena Williams a surprins pe toată lumea când a recunoscut că a acceptat o cerere în căsătorie. Mai ales că în afara apropiaţilor şi a super-fanilor, cam nimeni nu ştia că ea are o legătură cu Alexis Ohanian, unul dintre cofondatorii Reddit.

Acum, după ce a ajuns la Melbourne, pentru a se pregăti pentru Australian Open, Serena Williams a postat pe Instagram o fotografie din noaptea cea mare, când a spus ”Da”. S-a întâmplat la… Roma, deşi amândoi sunt americani.

Ea a povestit şi cum s-a petrecut totul: ”Am ajuns acasă. Un pic cam târziu. Cineva avea un bagaj făcut pentru mine. Şi un bilet aştepta. Destinaţia: Roma. Înapoi unde stelele noastre s-au ciocnit pentru prima dată. Acum cercul este complet. La aceeaşi masă unde l-am întâlnit din întâmplare. Era apoi jos în genunchi. A rostit cele patru cuvinte şi eu am spus ”Da””, a explicat Serena.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite